Jak pewnie wiecie od niedawna subskrybować Netflixa mogą też Polacy. Pojawiło się też trochę materiałów w jęzku polskim. Jednak te seriale, na które większość użytkowników liczyła, wciąż albo niedostępne, albo bez polskich napisów, czy lektora.
Ja osobiście, żeby w pełni zrozumieć wszystkie sceny z filmu muszę nieć chociaż napisy ![]()
Jak Wy oceniacie to "huczne" wejście Netflixa na polski rynek? Bo ja chętnie im zapłacę... ale nie za to, co mamy teraz.
Jakiś kawałek tekstu ze Spidersweb w celu rozszerzenia tematu: http://www.spiderswe...pinie-cena.html
Netflix w Polsce
Napisano 19 stycznia 2016 - 19:07
Napisano 20 stycznia 2016 - 08:13
Osobiście wypróbuje darmowy miesiąc. Nie przeszkadza mi, że nie ma polskich napisów.
Napisano 20 stycznia 2016 - 08:20
Osobiście wypróbuje darmowy miesiąc. Nie przeszkadza mi, że nie ma polskich napisów.
To jedno, a druga rzecz to okrojone zasoby w porównaniu z USA.
Napisano 20 stycznia 2016 - 08:25
To jedno, a druga rzecz to okrojone zasoby w porównaniu z USA.
Miejmy nadzieję, że to problem wieku dziecięcego i wkrótce będziemy cieszyć się pełną ofertą.
Napisano 20 stycznia 2016 - 09:33
Słyszałem że część filmów ma napisy. Ogóle nie czuję tego ogólnowystępującego podniecenia tym netflixem ![]()
Jest tam w ogóle coś ciekawego? Bo chyba tylko ich 'prywatne' produkcje?
webDeveloper
Napisano 20 stycznia 2016 - 09:46
Słyszałem że część filmów ma napisy. Ogóle nie czuję tego ogólnowystępującego podniecenia tym netflixem
Jest tam w ogóle coś ciekawego? Bo chyba tylko ich 'prywatne' produkcje?
No głównie furorę robi House of Cards
Napisano 20 stycznia 2016 - 11:11
Być może, ale na pewno nie na bieżąco nowe sezony
No i nie możesz oglądać kiedy chcesz
Podone tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
[Wykonamy]Dodaj swoją stronę do najlepszych w Polsce katalogów tematycznych z wysokim PR! |
Pozycjonowanie i optymalizacja | Pozycjonusz |
|
|
|
[Oferta] Hitme.pl - hosting www w chmurze, VPS z SSD w Polsce |
Oferty firm hostingowych | HitMe.pl |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych