Zobaczcie, co mi wpadło przy okazji grzebania w sieci: http://webol.pl/oglo...rabia-259zlmsc/
Kurcze... Moja wersja tego forum nie zarabia 260zl miesiecznie... Co robie zle? ![]()
Swoja droga bardzo mi sie wtedy podobal tamten szablon
Dla tych, co nie wiedzą, to ja nie odkupiłem od nikogo tego forum, tylko założyłem opcję na domenę. I postawiłem na nowo ze swoją wizją ![]()
Pzdr.
web-talk.pl 259zł miesięcznie
Napisano 26 stycznia 2016 - 14:45
Napisano 26 stycznia 2016 - 17:45
Kurcze... Moja wersja tego forum nie zarabia 260zl miesiecznie... Co robie zle?
Po prostu nie próbujesz wciskać kitu w ogłoszeniach
Pamiętam, że chyba raz próbowałeś sprzedać to forum, ale chyba się rozmyśliłeś.
Napisano 26 stycznia 2016 - 18:10
Po prostu nie próbujesz wciskać kitu w ogłoszeniach
Pamiętam, że chyba raz próbowałeś sprzedać to forum, ale chyba się rozmyśliłeś.
Zwyczajnie to forum nie jest dla nikogo tyle warte, ile dla mnie
Wtedy sie o tym przekonalem.
To, że ja wpakowałem na szablony, licencje itp. powiedzmy 2k, to nie znaczy, że dla kogoś ono jest warte 2k.
Wtedy chyba cena doszla do 1500 zł, a ja sobie powiedzialem, ze za 2.5k bym sprzedal... A teraz bym zalowal ![]()
Napisano 27 stycznia 2016 - 00:02
ze za 2.5k bym sprzedal... A teraz bym zalowal
Przy takich górach szmalu jakie bijesz z jednego bannera reklamowego wstyd oddawać w dobre ręce za marne 2.5k ![]()
bajdełej banerów, korzystasz z positionly w stopce czy to jakiś program partnerski/zniżkowy za osadzenie badge (jak to w ogóle tłumaczyć) ?
Napisano 27 stycznia 2016 - 08:04
Przy takich górach szmalu jakie bijesz z jednego bannera reklamowego wstyd oddawać w dobre ręce za marne 2.5k
bajdełej banerów, korzystasz z positionly w stopce czy to jakiś program partnerski/zniżkowy za osadzenie badge (jak to w ogóle tłumaczyć) ?
CO do Positionly: korzystalem, ale zrezygmnowalem i jeszcze nie usunalem tego. To bylo na zasadach jakiegos programu partnerskiego. Ale nie to, że mozna bylo zarobic, tylko mozna bylo nie placic.
Z positionly na co dzień korzystam w przypadku innego projektu.
Napisano 28 stycznia 2016 - 08:31
Tamten szablon? O fuj
Zwykły z marketu.
Dedykowane są najlepszejsze, pro i op. ![]()
webDeveloper
Napisano 28 stycznia 2016 - 08:57
Tamten szablon? O fuj
Zwykły z marketu.
Dedykowane są najlepszejsze, pro i op.
Super byl
Napisano 29 stycznia 2016 - 09:28
Sa przeciez jakies Adsense na stronie. Jaki to generuje miesieczny przychod w takim razie? ![]()
Napisano 29 stycznia 2016 - 09:51
Sa przeciez jakies Adsense na stronie. Jaki to generuje miesieczny przychod w takim razie?
30-50 zł w zależności od miesiąca. Na forach tego typu, gdzie reklamy są klarownie odseparowane od treści nie ma przypadkowych klików, a ludzie niechętnie klikają, dlatego szału nie ma ![]()
Podone tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
Serwer Windows od 6 zł miesięcznie |
Oferty firm hostingowych | bartekn |
|
|
|
[Oferta] Hosting 250Gb dysku i 5TB transferu miesięcznie |
Oferty firm hostingowych | Michał-City |
|
|