Zastanawiam się nad kupnem laptopa. Czy w przedziale cenowym do 3000 zł da się kupić coś na czym pójdą najnowsze gry?
Napisano 17 września 2013 - 19:47
Zależy o jakich nowych grach mówisz, większość powinna działać bez problemu, dołożysz do tego 200 zł i na pewno coś fajnego znajdziesz. Ja za swojego laptopa dałem 2600 zł rok temu, i większość nowych gier (tych których potrzebowałem) chodziła mi bez problemu. Oczywiście niektóre najnowsze produkcje z super technologiami, mogą nie działać. Ale gry typu Fifa 2014 bez najmniejszego problemu.
Napisano 10 października 2013 - 11:56
Z konkretnych modeli, na które można zwrócić uwagę, na pewno warto spojrzeć na tą Toshibę Satellite P50 http://www.kuzniewsk...ellite-p50.html - to jest sprzęcior stworzony do multimediów i gier, bardzo dobre głośniki, dedykowana grafika GeForce 740, błyszcząca matryca. Największy minus to rozdzielczość ekranu HD - jak na 15'6" to nie jest idealna propozycja, ale to też kwestia indywidualnych preferencji. Niektórzy nie widzą wielkiej różnicy.
Napisano 09 listopada 2013 - 20:11
Wszystko tylko nie Toshibę Satellite.
Marne wykończenie.
Wysoka awaryjność.
@kutzzz, tam na tej stronie którą podałeś nie ma ani jednego lapka z ceną poniżej 3k.
Osobiście poleciłbym coś z grafą gt650 albo gt750 tyle ze cena podskoczy do 3.5-4k.
Marki Asus lub Lenovo.
Do 3k kupisz coś słabszego z gt740, w tym segmencie najlepiej wyglądają Asusy z serii K56, do tego są dobrze wykończone. Na uwagę jeszcze zasługuje Lenovo seria Y.
Pozdrawiam, Mariusz Kołacz / Specjalista do spraw SEO
Optymalizacja www, audyty seo, budowa strategii e-marketingowych dla firm
Więcej informacji o mnie znajdziesz na http://techformator....zycjoner-stron/
Napisano 28 listopada 2013 - 19:38
Użytkownik unbreak edytował ten post 01 lipca 2015 - 09:11
reflink out
Napisano 28 listopada 2013 - 21:27
W tym przedziale cenowym na dzień dzisiejszy najbardziej opłaca się kupić Lenovo Y510P z i5 i GT755. Jest dużo solidniej wykonany niż MSi etc.
Założyłeś tu konto tylko dla tego reflinka?
Napisano 30 czerwca 2015 - 13:47
Tutaj się zgodzę ... wszystko tylko nie Toshibę i Samsunga. Sądzę, że na tych laptopach powinno śmigać większość gier:
Napisano 03 lipca 2015 - 13:16
W tych pieniądzach można kupic całkiem ciekawy sprzęt, osobiście za +2800zł kupiłem ASUSa K56CB i dużo nowych gier na wysokich detalach lata Także można coś ciekawego znaleźć.
Napisano 03 lipca 2015 - 13:22
Ja kupiłem laptop za 3800 rok temu... To nie jest sprzęt do gier mimo wysokich parametrów. Za takie pieniądze bylby super PC.
Napisano 24 stycznia 2017 - 11:39
Bez nowego tematu - https://www.morele.n...czy-warto/4064/
Czy wystarczy pod gry z poprzedniego roku? Tak, wiem, że mała przekątna, ale taka właśnie ma być ;-)
Napisano 25 stycznia 2017 - 14:55
Bez nowego tematu - https://www.morele.n...czy-warto/4064/
Czy wystarczy pod gry z poprzedniego roku? Tak, wiem, że mała przekątna, ale taka właśnie ma być ;-)
Nie brałbym nic ze zintegrowaną grafiką wiedząc, że chciałbym włączyć na nim choćby zwykłego Painta.
Zawsze lepiej jest wybrać starszą i słabszą grafikę dedykowaną niż zintegrowaną
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: laptop, gry, samsung, lenovo, asus
Pozostałe →
Hardware →
Laptop strasznie zwolniłNapisany przez interact, 23 paź 2015 LENOVO G50-80, laptop, zamula |
|
|||
Domeny i hosting →
Hosting →
Hosting za 1 zł ! - Dedyki.netNapisany przez dedyki.net, 24 wrz 2015 tani hosting, serwery gier i 6 więcej |
|
|||
Domeny i hosting →
Hosting →
Darmowy serwer oraz nowa oferta Minecraft - Dedyki.netNapisany przez dedyki.net, 28 maj 2015 tanie serwery vpstanie vps i 6 więcej |
|
|||
Pozostałe →
Inne →
Jak rozebrać Samsunga R522Napisany przez light, 04 lis 2013 r522, samsung, głośno warczy |
|
|||
Technologie webowe - tworzenie stron www →
Systemy CMS →
WordPress →
Wordpress - najlepsze style dla bloga o grach - 2013Napisany przez programer, 15 wrz 2013 gry, games, wp i 4 więcej |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych