Nie wiedziałem w jakim dziale to napisać więc jak coś jest nie tak to proszę przenieść. Przejdę do sedna tego tematu. Posiadam domenę internetową o ile pamiętam od 2013 roku , która sobie zalega jak wiele innych. Jako że nie mogę się poświęcić całkowicie tematyce samego forum mam małą propozycję ,która polega na tym że z mojej strony dostarczam usługę hostingową i samą domenę natomiast od ewentualnej osoby chcącej wejść we współpracę chciałbym by zainwestowała w styl http://themeforest.n...y-theme/8526816 pod phpBB kosztujący zaledwie 16 dolarów. Teoretycznie mógłbym zrobić to sam bo to nie są pieniądze ale jak wspomniałem nie mam za wiele czasu a wspólna praca nad projektem będzie poniekąd zmuszała do działania w formie motywacji zarówno jedną jak i druga stronę.
Odnośnie samego forum chciałbym stworzyć miejsce w sieci ,które połączyło by zbiór ofert usług typowo web hostingowych również z usługami hostingowymi pod gry. Miejsce gdzie nie będą znikały posty bo ktoś źle napisze na jakąś firmę lub że jedna firma czy oferta bardziej się promuje nad drugą. Odrazu zaznaczam że forum w żaden sposób nie będzie firmowane moją działalnością hostingową w formie linku czy logo. W przypadku zainteresowania proszę pisać tu na forum lub bezpośrednio na adres email: [email protected] ,dziękuję.