Używa ktoś jeszcze telewizora?

Ja czasem coś obejżę, ale rzadko. Temat założyłem dlatego, że coraz więcej osób przestaje używać telewizora i woli internet. ;-)
Pozdrawiam!
Napisano 07 stycznia 2014 - 08:53
Napisano 07 stycznia 2014 - 11:02
Ja rzadko oglądam TV. Wolę oglądać anime w internecie
Zdarza mi się czasem włączyć TV, ale zazwyczaj oglądam jakieś Discovery, National Geographic, TVN turbo, no i rzadziej jakieś wiadomości.
Telewizje pewnie ogląda więcej osób w małych miastach/gminach gdzie internet po prostu jest drogi lub nie ma go w ogóle.
Napisano 07 stycznia 2014 - 12:00
Głupi wniosek.
Jestem z małego miasta w którym mamy internet i nie jest drogi, a oglądam TV.
Swoją drogą temat też w cale nie jest ambitny.
Użytkownik unbreak edytował ten post 07 stycznia 2014 - 12:37
webDeveloper
Napisano 07 stycznia 2014 - 12:29
Tradycyjna telewizja jeszcze długo nie zniknie (jeśli w ogóle). Internet mamy również w telewizorach, co dla mnie i tak jest zbędnym gadżetem. U mnie TV jest włączony niemalże cały dzień, jeśli tylko ktoś jest w mieszkaniu Czasem pełni rolę radia, a czasem wspólnie oglądam seriale z narzeczoną
Tak na przyszłość, to RZADKO, nie ŻADKO
Napisano 07 stycznia 2014 - 15:52
Dzięki za poprawę. XDTak na przyszłość, to RZADKO, nie ŻADKO
Napisano 07 stycznia 2014 - 21:11
Bez przesady. Czasy kiedy był jeden telefon na wioskę (czy gminę) minęły, tak samo z internetem...Telewizje pewnie ogląda więcej osób w małych miastach/gminach gdzie internet po prostu jest drogi lub nie ma go w ogóle.
Napisano 07 stycznia 2014 - 22:34
Skoro jest tyle reklam to wniosek jest prosty => jest duża publika.
Telewizja ma się dobrze i jeszcze przez wiele lat będzie miała dobrze.
coraz więcej osób przestaje używać telewizora i woli internet. ;-)
Tak i oglądają jeszcze większe głupoty na youtube i podobnych.
Napisano 07 stycznia 2014 - 22:41
Napisano 12 kwietnia 2016 - 19:23
Telewizję opanowały bezmóżdżacze i odmóżdzacze same paradokumenty przeplatane reklamami. To scenariusze juz nawet nie smieszne
Napisano 18 kwietnia 2016 - 07:47
Ja tam sobie lubię oglądać FOX Comedy Kiedyś Comedy Central, ale imo przestali nadawać ciekawe seriale.
webDeveloper
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych