Moi drodzy Szczere pytanie do Was. Taka nagroda kogoś zaczhęci do napisania kilku poradników?
Nowa klawiatura Roccat Arvo o wartości blisko 300 zł. Oczekuję szczerych odpowiedzi.
Napisano 12 lutego 2015 - 20:50
Moi drodzy Szczere pytanie do Was. Taka nagroda kogoś zaczhęci do napisania kilku poradników?
Nowa klawiatura Roccat Arvo o wartości blisko 300 zł. Oczekuję szczerych odpowiedzi.
Napisano 12 lutego 2015 - 21:35
Już biorę się za napisanie tego poradnika o svn/git
To nie publikuj go na razie tylko sobie zostaw lokalnie Zobaczymy, czy w ogóle są chętni do takiego konkursu.
Jako drugą nagrodę miałbym książkę "Clean code..." a jako trzecią nagrodę słuchawki douszne Unitra.
Napisano 12 lutego 2015 - 21:41
Ale szczerze klawiatura by mi się przydałaby:
1. http://pl.wikipedia.org/wiki/LAN_party z kolegami (ostatni miałem w sobotę )
2. Moja klawiatura z PC ma złącze PS/2 :/
Jakby najaktywniejsze osoby się postarały to miałbyś ludzi na konkurs.
Napisano 12 lutego 2015 - 22:05
Mnie to nie przekonuje- wole twarde klawy o niskim skoku, ale jakieś słuchafony o podobnej wartości by mnie mobilizowały
Napisano 12 lutego 2015 - 22:08
Mnie to nie przekonuje- wole twarde klawy o niskim skoku, ale jakieś słuchafony o podobnej wartości by mnie mobilizowały
Wszystko cacy ale pytam dlatego, bo jestem od kilku dni posiadaczem takiej nowiutkiej klawiatury
Jutro wstawie foty nagród, które przewidywałbym w ewentalnej puli
Napisano 19 lutego 2015 - 20:59
No mi się takie nagrody podobają
Jak skończę zlecenie to może napiszę kilka poradników.
Napisano 19 lutego 2015 - 22:43
A ja będę sknerą i powiem, że tylko RAZER
A jeśli chodzi o poradniki.. to trochę lipa. Ponieważ jest to bardziej konkurs dla osób, które posiadają na tyle dobrą wiedzę, że mogą się nią dzielić z innymi zaś taki nowy user, który jednak chce coś tutaj zrobić tak naprawde ma małe szanse z nimi. Ja bym to podzielił na jakieś kategorie ale wtedy wiadomo.. większy nakład finansowy na nagrody.
Napisano 20 lutego 2015 - 10:20
Mnie by nie "zaczhęciła"
Klawiaturę mam i zmuszam sie zeby jej nie wyciagac z pudelka, zeby nie stracila statusu "nowy" ;p WIec tak czy siak wypchne ja tutaj w jakims konkursie. Chyba ze ma cie pomysl na inny.
Napisano 20 lutego 2015 - 10:24
MI raczej chodziło o błąd w słowie niż o znaczenie
Oczywiście że i konkurs i nagroda są jak najbardziej. Na Twoim miejscu nie zwlekałbym tylko ogłaszał oficjalnie konkurs. Klawiaturę możesz imo otworzyć żeby zrobić zdjęcia do zaprezentowania nagrody
Przecież nie chcesz jej sprzedać jako nieużywanej że musi być nie otwarta. IMO.
webDeveloper
Napisano 20 lutego 2015 - 11:15
MI raczej chodziło o błąd w słowie niż o znaczenie
Oczywiście że i konkurs i nagroda są jak najbardziej. Na Twoim miejscu nie zwlekałbym tylko ogłaszał oficjalnie konkurs. Klawiaturę możesz imo otworzyć żeby zrobić zdjęcia do zaprezentowania nagrody
Przecież nie chcesz jej sprzedać jako nieużywanej że musi być nie otwarta. IMO.
Nie no. nie bylbym soba, gdybym troche w nia nie poklikal
Foty wstawie
Napisano 22 lutego 2015 - 18:41
Widać w postach.
Co do konkursu, super.
Użytkownik TchOrz. edytował ten post 22 lutego 2015 - 18:41
Napisano 01 marca 2015 - 14:40
Real foto nagród:
1.jpg 97,42 KB
2 Ilość pobrań
2.jpg 85,16 KB
2 Ilość pobrań
3.jpg 74,27 KB
2 Ilość pobrań
4.jpg 85,25 KB
2 Ilość pobrań
Już dzisiaj miałem publikować zasady konkursu, ale jednak Regulamin wymaga poświęcenia trochę więcej czasu, żeby nie było potem jakichś niedociągnięć i pretensji.
Przy okazji szukam jeszcze 1-2 osób (na razie zadeklarował się unbreak) do pomocy przy przydzielaniu punktów. Najlepiej jakby była to osoba z rangą "Aktywny", która wie już teraz, że nie chce brać czynnego udziału w konkursie.
Napisano 01 marca 2015 - 21:39
Przy okazji szukam jeszcze 1-2 osób (na razie zadeklarował się unbreak) do pomocy przy przydzielaniu punktów. Najlepiej jakby była to osoba z rangą "Aktywny", która wie już teraz, że nie chce brać czynnego udziału w konkursie.
Gdyby nie ta klawiatura to chętnie
Napisano 01 marca 2015 - 22:50
Gdyby nie ta klawiatura to chętnie
Spoko Bardziej zależy mi na aktywności w samym konkursie niż w "jury"
Napisano 16 listopada 2015 - 15:44
Jasna cholera,
Nie było mnie tydzień na forum, wbijam się w temat - myślę, ciekawa opcja z konkursem. Czytam po kolei posty i zastanawiam się co by tu naskrobać, a dopiero przy ostatnim wpisie kapnąłem się, że to z początku roku :|
Jak mnie irytuje odkopywanie tematów
- ulotki, plakaty, wizytówki, notesy, foldery, torby papierowe, banery, podkłady na biurko
Napisano 17 listopada 2015 - 08:49
Nie mnie jednak konkurs się jeszcze nie skończył, ba, nawet się jeszcze nie zaczął. Więc skrobać już możesz zacząć Może temat jeszcze powróci.
webDeveloper
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Kabina walk in czy warto |
Po godzinach | marcin43 |
|
![]()
|
|
Czy reklama na facebooku ma sens? |
Promocja i marketing | marcin43 |
|