Panowie teraz olx zmieniło lekko szatę.
Jak Wam się podoba? Nie za dużo kolorów?
Napisano 25 czerwca 2015 - 07:35
Panowie teraz olx zmieniło lekko szatę.
Jak Wam się podoba? Nie za dużo kolorów?
webKS - Wdrożenia stron i sklepów Internetowych.
Usługi Informatyczne 'webKS'.
Napisano 29 czerwca 2015 - 11:12
Poniekąd bardziej czytelne wszystko, ale jakiś taki kolorystyczny jarmark z tego wyszedł.
Na plus zmiana rozwijanych list sortowania. Na minus: brak możliwości zaawansowanego wyszukiwania jak na allegro - co jest wciąż największą porażką tak dużego serwisu ogłoszeniowego.
Ponad tym wszystkim jest wersja mobilna (nie mówię o aplikacji), co jest największą mobilną męczarnią z jaką miałem do czynienia w tym roku :\
Napisano 01 lipca 2015 - 18:09
mi osobiście podobał się stary wygląd, ale każdy może mieć swoje zdanie.
Napisano 01 lipca 2015 - 22:33
mi osobiście podobał się stary wygląd, ale każdy może mieć swoje zdanie.
Mi się nie podobał ani stary ani nowy. Zastanawia mnie w tym przypadku polityka ludzi od olx W allegro mają mega specjalistów od UX/UI, więc ta brzydota musi mieć ukryty sens
Napisano 24 sierpnia 2015 - 19:57
Mi się nie podobał ani stary ani nowy. Zastanawia mnie w tym przypadku polityka ludzi od olx W allegro mają mega specjalistów od UX/UI, więc ta brzydota musi mieć ukryty sens
Nie ma sensu a doszukiwanie sie jakiegoś jest błędne bo i tak nie znajdziesz. Natomiast osobiście jestem za prostotą więc w skali od 1 do 10 daje 3.
Napisano 09 września 2015 - 08:01
Mi osobiście brakuje jakiejś obróbki tych miniaturek, wszystko widać ładnie pocięte i poskładane, lecz te miniaturki kolą w oczy, i w mojej ocenie psują wygląd :/
Napisano 09 września 2015 - 08:26
A mnie kują w oczy te podkreślone linki które się dodatkowo jeszcze podświetlają po najechaniu, porażka jakaś
webDeveloper
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
PROSERWER.pl - nowe pakiety do zadań specjalnychhosting, mail, php |
Oferty firm hostingowych | proserwer.pl |
|
||
[MyDevil.net] Promocja Wielkanocna, aktualizacja Node.js i nowe wersje Javy |
Hosting | MyDevil.Net |
|
||
[MyDevil.net] Promocja, nowe regulaminy, aktualizacja Devila, zaplanowana aktualizacja MongoDBhosring, hosting rodo i 7 więcej |
Hosting | MyDevil.Net |
|
||
[MyDevil.net] System ticketów, GDPR (RODO), nowe usługi: IOD oraz przygotowywanie regulaminów, polityk prywatności oraz bezpieczeństwahosting, webhosting, rodo, gdpr i 6 więcej |
Hosting | MyDevil.Net |
|
||
IDHosting: ciekawa promocja oraz nowe możliwościhosting, kampanie AdWords i 1 więcej |
Oferty firm hostingowych | mkus |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych