Kubek zajebisty, szkoda tylko że napisy i logo nie są w wektorach bo trochę rozmyte
Dzisiaj postaram się wrzucić obiecane zdjęcie na fejsa
Napisano 08 września 2014 - 08:00
Kubek zajebisty, szkoda tylko że napisy i logo nie są w wektorach bo trochę rozmyte
webDeveloper
Napisano 08 września 2014 - 10:13
Są w wektorach
Drukarnia dała plamę.
Napisano 05 stycznia 2015 - 19:09
W sumie dobry pomysł, imo
Sklep na cupsell.pl jest w trakcie przygotowywania (opis, branding itd).
Będzie kilka projektów koszulek i kubków na początek. Coś z "humorem" web developera
Jeśli macie jakieś życzenia albo pomysły to walcie.
Napisano 05 stycznia 2015 - 21:39
Za ile taki kubek lub koszulka z Web-Talk ?
Ceny nie są ustalone. Przewiduję około 20zł za kubek i 35zł za koszulkę.
Co do kubków, to pewnie będę je jeszcze rozdawać niedługo aktywnym użytkownikom.
Napisano 07 stycznia 2015 - 08:49
Ceny nie są ustalone. Przewiduję około 20zł za kubek i 35zł za koszulkę.
Co do kubków, to pewnie będę je jeszcze rozdawać niedługo aktywnym użytkownikom.
A na życzenie i za dodatkową opłatą nick na koszulce/kubku?
webDeveloper
Napisano 07 stycznia 2015 - 10:57
A na życzenie i za dodatkową opłatą nick na koszulce/kubku?
Tam chyba nie ma limitów odnośnie ilości produktów. Cena raczej też nie powinna się zmienić.
To jest tak, że oni podają chyba cenę produkcji, a ja mogę swoją, dowolną marżę dorzucić do tego.
Jeszcze cen nie ustawiałem. Zająłem się najpierw dodawaniem opisów i grafik do sklepu, żeby to jakoś wyglądalo
Napisano 12 lutego 2015 - 15:06
Trochę słaby aparat mam w telefonie i lipne światło ale kubek jest mega!
Napisano 12 lutego 2015 - 15:36
Sorry za opóźnienia w wysyłce Jeszcze są osoby, do których nie wysłałem, ale ogarnę w najbliższym czasie
I po herbacie polecam bardzo dobrze go umyć, bo się potem robi brązowy od środka Ja przez to w swoim tylko kawę piję ;p
Napisano 12 lutego 2015 - 19:44
To są kubki pod sprzedaż więc czego można się spodziewać Ja zastanawiam się nad koszulką
Ten kubek co Bart pokazał, to akurat nie jest ten sam co z http://web-ninja.cupsell.pl
Forum web-talk.pl →
Propozycje, sugestie, błędy →
Logo WEB-TALKNapisany przez SiXwishlist, 31 sty 2015 logo, web-talk |
|
|||
Forum web-talk.pl →
Propozycje, sugestie, błędy →
Aktualizacja IPB z wersji 3.4.5 do 3.4.6Napisany przez zonic, 31 gru 2013 aktualizacja, ipb, upgrade, forum i 2 więcej |
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych