Ile posiadasz tych kubków ?
Napisano 23 czerwca 2014 - 18:53
Poczułem się staro
Nie, nie jestem jeszcze niewolnikiem
Ok, wyślę za nie długo adres. Dzięki.
Napisano 24 czerwca 2014 - 07:43
Mogą być lepsze w tym że te droższe mają lepszej jakości nadruk W sensie nie zmywa się w zmywarce czy po prostu przy myciu. Ale to tylko takie moje gdybanie.
webDeveloper
Napisano 24 czerwca 2014 - 07:57
Mogą być lepsze w tym że te droższe mają lepszej jakości nadruk W sensie nie zmywa się w zmywarce czy po prostu przy myciu. Ale to tylko takie moje gdybanie.
Nie wiem jak z technologią nadruku też. Ale tutaj to wygląda jakby nadruk był pod warstwą lakieru. Jak spojrzysz, to pierwsza myśl jest taka, że nie da się tego zmyć ;p
To chyba sitodrukiem było robione, czyli wypalanie prasą, więc raczej nie do zmycia.
No i proporcja ceny... 6 razy drożej za sztukę i minimum zamówienia to 36 sztuk ;p.
Napisano 24 czerwca 2014 - 08:49
Tak jak pisałem, to tylko gdybanie
BTW. Kiedy t-shirt-y z logiem? Mogłyby już iść na sprzedaż.
webDeveloper
Napisano 24 czerwca 2014 - 08:53
No chcę najpierw ankietę wypuścić, czy w ogóle ktoś się skusi.
Chciałbym stworzyć fajną serię (może za pośrednictwem cupsell), ale już raczej bez loga web-talk.pl tylko z ninja i branżowymi grafikami Jakieś smieszne teksty i grafiki z html5/css3/js/php/ror/ itd.
Z tym, że cena t-shirt to już 35-45 zł...
Napisano 24 czerwca 2014 - 10:34
T-Shirt dobra sprawa. Sam posiadam taką koszuleczkę pewnej sieci serwerów CS i nawet elegancka, ale materiał na minusie ponieważ wszystko się do niego przyczepia ;/
Napisano 24 czerwca 2014 - 10:57
Myślę że ludzie spokojnie dadzą za taką koszulkę z 50zł + wysyłka. Więc będzie zarobek, który jeżeli z jakiegoś powodu nie będziesz chciał tych pieniędzy do kieszeni, to może iść na promocję forum (reklama), lub np nagrody w jakimś konkursie który na pewno planujesz prędzej czy później zorganizować
webDeveloper
Napisano 24 czerwca 2014 - 11:13
Z tą ceną to nie byłbym taki pewny. Tak się wydaje, że 50+ zł to każdy kupi, taka wizja jest tylko dobra na papierze zaś w praktyce to inaczej wygląda. Jak bym poszukał jakiejś firmy, która się tym zajmuje i spokojnie sprzedawał ich wyroby za 24 zł na sam początek. Ale to raczej na później bo teraz w sumie nie ma co, aktywność użytkowników na forum mówi sama za siebie.
Napisano 24 czerwca 2014 - 11:49
Znowu nie przesadzajmy. 50 PLN to nie jest duża kwota.
Poza tym polecam: http://www.spreadshirt.pl/
1. Zakładasz konto
2. Wgrywasz wzory
3. Tworzysz produkty
4. Otwierasz sklep z nimi
i każdy może sobie zamawiać bezpośrednio do siebie.
webDeveloper
Napisano 24 czerwca 2014 - 12:09
Tak samo działa cupsell tylko że za koszulki nie płacisz nic. A i dostajesz prowizje za każdą sprzedaną.
Napisano 24 czerwca 2014 - 12:11
Znowu nie przesadzajmy. 50 PLN to nie jest duża kwota.
Poza tym polecam: http://www.spreadshirt.pl/
1. Zakładasz konto
2. Wgrywasz wzory
3. Tworzysz produkty
4. Otwierasz sklep z nimi
i każdy może sobie zamawiać bezpośrednio do siebie.
Chyba podobnie jak na cupsell.pl właśnie. Zbadam to.
UPDATE: Znowu writen szybszy
Napisano 24 czerwca 2014 - 12:40
No to w spreadshirt też nic nie płacisz Tylko kupujący płacą za produkt.
webDeveloper
Napisano 24 czerwca 2014 - 14:06
Tak, od 0 do unlimited.
Ale możliwe że koszty transportu będą większy niż w waszej opcji, ponieważ ogólnie jest to system zagraniczny (chyba że otworzyli się już w Polsce)
webDeveloper
Napisano 24 czerwca 2014 - 14:45
Jeśli chodzi o mnie to wolałbym koszulkę z naszym ninja, byłby to taki znak rozpoznawczy
Napis zbędny, według mnie.
Napisano 24 czerwca 2014 - 14:47
Napis imo fajnie by wyglądał pod grafiką. Pamiętajmy że jest on stockowy, co innego jakby był on autorstwa kogoś z forum
webDeveloper
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: kubki z nadrukiem, web-talk, kubki
Forum web-talk.pl →
Propozycje, sugestie, błędy →
Logo WEB-TALKNapisany przez SiXwishlist, 31 sty 2015 logo, web-talk |
|
|||
Forum web-talk.pl →
Propozycje, sugestie, błędy →
Aktualizacja IPB z wersji 3.4.5 do 3.4.6Napisany przez zonic, 31 gru 2013 aktualizacja, ipb, upgrade, forum i 2 więcej |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych