Temat gadżetów już się przewijał od dawna Koledze unbreakowi za jego udział w życiu forum obiecałem kilka gadżetów już na marzec... Ale wyszło jak zwykle Zawsze za dużo obiecuję...
No nic, trzeba mniej mówić, a więcej robić. Przedstawiam Wam projekty białych kubków z nadrukiem:
Nadruk:
kubek-web-talk-nadruk.png 46,85 KB
6 Ilość pobrań
Przód:
web-talk-kubek-front.png 1,08 MB
6 Ilość pobrań
Tył:
web-talk-kubek-back.png 1,09 MB
6 Ilość pobrań
Powiedzcie co o nich sądzicie. Na próbę chciałby małą, limitowaną seryjkę 10-20 sztuk zamówić
Napisano 15 czerwca 2014 - 23:16
Napisano 15 czerwca 2014 - 23:27
Ile taki kubek by kosztował czy może na jakieś konkursy? Oba wyjścia by mnie interesowały
Napisano 15 czerwca 2014 - 23:37
Nie sprzedawałbym ich. Byłyby do rozdania dla tych aktywnych
Szukam sposobu do zachęcenia Was do jeszcze większego udzielania się Akurat Ciebie nie musze zachęcać, ale kilku nowych aktywnych użytkowników by się przydało
Jeśli nie doczytałeś między wierszami... Jeśli Twoja aktywność nie spadnie to nie będziesz musiał długo czekać na kubek
Ale nie chce nic więcej obiecywać muszę się rozeznać w kosztach dokładnie. Poproszę o wycenę na dniach kilka firm.
Napisano 15 czerwca 2014 - 23:53
Bardzo fajna sprawa.
Kubek to idealny gadżet dla osób spędzających dużo czasu przy komputerze. Szczególnie dla nas webmasterów i programistów.
Fajny ninja.
Napisano 16 czerwca 2014 - 08:07
WEB NINJA!! AJM MADER FAKIN NINJA! (aż sobie posłucham jednego kawałku o ninja).
Pomysł z ninja mnie rozwalił Jak dla mnie, świetne!
Mam tylko jedno 'ale', lub sugestię. Dałbyś radę temu ninja (na bannerki również - swoją drogą może do logo go jakoś dołączyć? ) Albo zintegrować jakoś z wizerunkiem forum, wracając do sugestii. Dałbyś radę dorobić mu (np na jego 'czole' na tym emblemacie czy co to jest) znaczek
</>
Tak jak ma Bartas w avatarz (tylko jego ninja ma na klacie).
Jak tylko stanę się właścicielem takiego kubka, pierwsze co zrobię to zaparzę sobie w nim herbaty i wrzucę fotę na fejsa
Użytkownik unbreak edytował ten post 16 czerwca 2014 - 08:08
webDeveloper
Napisano 16 czerwca 2014 - 08:16
Dam radę to dodać.
Chciałbym ninja traktować na pewno jako maskotkę tego forum. Muszę tylko ogarnąć licencję ze stocka. Mam nadzieję, że standardowa wystarczy Do druku na pewno.
PS: Jeśli kojarzycie jakiś firmy, które robią nadruki na kubkach to piszcie Z tym, że nie takie, gdzie zamówienie to minimum 100 sztuk za 1000 zł
Napisano 16 czerwca 2014 - 09:07
Dałbyś radę dorobić mu (np na jego 'czole' na tym emblemacie czy co to jest) znaczek
Albo dać mu to w rękę, jako shuriken
Napisano 16 czerwca 2014 - 09:42
Ten ninja to też powinien być gadżet. Taka mini maskotka.
Położyć sobie takiego na biurku albo przypiąć w samochodzie
Napisano 16 czerwca 2014 - 15:55
Poszło zapytanie o wycene. Macie może jakieś życzenia odnośnie kształtu kubka? Czy może taki klasyczny jak na wizualizacji będzie najlepszy?
Napisano 16 czerwca 2014 - 16:32
GTA 5, CS GO, Ovewatch i wiele innych gry do pobrania w bezpiecznej formie w pełnej wersji.
19.08.2014r.
Napisano 16 czerwca 2014 - 16:35
Już masz -9 więc nic straconego Kubki będą nie za reputację, ale za aktywność Może wreszcie coś z jakimiś autorskimi tutorialami podziałamy na web-talk.
Napisano 16 czerwca 2014 - 17:04
FATAL1TY!
Co do kształtu to imo może być zwykły - standardowy.
webDeveloper
Napisano 16 czerwca 2014 - 19:25
Może wreszcie coś z jakimiś autorskimi tutorialami podziałamy na web-talk.
Ja już zgłosiłem swoją chęć do pisania i zbieram sie do pierwszych tekstów, aczkolwiek na dzień dzisiejszy jestem wyczerpany, że chyba zaraz padnę z nóg
Fajna akcja. Fajny ten kubeczek, aczkolwiek ścigać się nie chce
Napisano 16 czerwca 2014 - 19:28
Bez obaw. Wyścig szczurów nie będzie konieczny. Poza tym... to tylko kubek Ale ranga Aktywny musi mieć jakieś przywileje w końcu
Napisano 17 czerwca 2014 - 16:25
Sklep http://promocyjne.pl mnie olewa Nie odpisuje na maile z prośbą o wycenę zamówienia, a telefonów nie odbierjają Zadzwonię jeszcze za rana. Może już nie pracują
UPDATE: Ok, znalazłem ciekawą firmę na allegro
Napisano 17 czerwca 2014 - 17:22
Luz Nie wybrałem najtańszej opcji. I patrząc na stronę www i realizacje, jestem w stanie im zaufać Na próbę i tak wezmę 12 sztuk.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: kubki z nadrukiem, web-talk, kubki
Forum web-talk.pl →
Propozycje, sugestie, błędy →
Logo WEB-TALKNapisany przez SiXwishlist, 31 sty 2015 logo, web-talk |
|
|||
Forum web-talk.pl →
Propozycje, sugestie, błędy →
Aktualizacja IPB z wersji 3.4.5 do 3.4.6Napisany przez zonic, 31 gru 2013 aktualizacja, ipb, upgrade, forum i 2 więcej |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych